Privacybeleid

Privacy

"Tolkdiensten Birmees-Nederlands" respecteert de on-line privacy en beschermt alle persoonlijke indentificeerbare informatie die bezoekers delen tijdens het bezoek aan deze website. Deze on-line privacybeleid pagina geeft aan met welke zorg "Tolkdiensten Birmees-Nederlands" met persoonlijke informatie omgaat.

E-mail

"Tolkdiensten Birmees-Nederlands" gebruikt een e-mailadres alleen om antwoord te geven op vragen of opmerkingen die per e-mail zijn verstuurd. Het e-mailadres wordt nooit gebruikt voor het versturen van ongevraagde e-mail. "Tolkdiensten Birmees-Nederlands" verkoopt of verstrekt geen persoonlijke informatie, zoals naam, e-mailadres of de inhoud van e-mail aan derden.

StatCounter

De StatCounter webpagina-teller wordt gebruikt voor website-statistieken en website-verkeersanalyses. StatCounter registreert informatie zoals referrer link, internetdomein- en hostnaam, geografische locatie internet-access provider, internetprotocoladres, browserprogramma, besturingssyteem, beeldscherm resolutie en het tijdstip waarop een webpagina wordt opgevraagd.
Al deze gegevens geven niet genoeg informatie om een bezoeker te identifceren. Wel kan door "Tolkdiensten Birmees-Nederlands" met behulp van deze informatie trends, inzicht en een beter begrip van het bezoekersgedrag worden verkregen, waardoor "Tolkdiensten Birmees-Nederlands" de website en dus ook de bezoekerservaring kan verbeteren.
Zie voor meer informatie over het privacybeleid van StatCounter de StatCounter Privacy Policy.

AddThis

De sociale media knoppen onderaan de webpagina's geven de bezoeker de mogelijkheid om op een makkelijke manier anderen via e-mail of social media te attenderen op de betreffende pagina. Bij het gebruik van AddThis wordt er anonieme bezoekers informatie geregistreerd die kan worden gebruikt om de door AddThis extra gegenereerde bezoeken te meten.
Zie voor meer informatie over het privacybeleid van AddThis de AddThis Privacy Policy.

Gecontroleerd en goedgekeurd

Deze website is gecontroleerd en goedgekeurd door Norton Safe Web.
Door het bezoeken van deze website wordt er dus geen risico gelopen op spyware, spam, virussen en online scams.

Wijzigingen in het privacybeleid

"Tolkdiensten Birmees-Nederlands" behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid zonder voorafgaande kennisgeving op elk moment eenzijdig te wijzigen. Het gewijzigde privacybeleid gaat in op de datum van wijziging.

Vragen?

Stuur voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit privacybeleid een e-mail naar:

Tekst laatst gewijzigd: 24 september 2020

Terug


DisclaimerPrivacybeleidCookiebeleid